Korutrendit 2020

Joka vuosi näemme korumaailmassa erilaisia trendejä – niin uusia, kuin myös vanhojakin. Koruissa on tiettyjä ajattomia elementtejä, jotka pysyvät suosiossa vuodesta toiseen, mutta vuonna 2020 näemme joitain tiettyjä trendejä muotitalojen, sekä koruvalmistajien osalta. Käymme tässä läpi muutamia korutrendejä!

Värit kunniaan

Vuonna 2020 näemme statement-koruja ja paljon värejä. Värit voivat edustaa mitä tahansa tyyliä ja kaikki värit sopivat kaikkiin vuodenaikoihin. Jalometallit ovat tietysti aina ajaton vaihtoehto, mutta niiden lisäksi voit lisätä koruihisi sen tarvittavan lisän vaikkapa lempivärilläsi. Tee ulkonäöstäsi yksi kokonaisuus ja valitse koruihisi sopiva huulipuna, sekä kynsilakka!

Hopeinen nousemassa takaisin suosikiksi

Hopeat ja hopeoidut korut ovat nousemassa takaisin naisten suosikkikoruiksi. Hopeakorut ovat klassisia ja ajattomia, sekä esimerkiksi QUDO-koruissa niihin pystyy tuomaan juuri sen halutun lisän. Tutustu esimerkiksi hopeisiin sormuksiin, joista voit valita niin klassisia hopeisia koruja kuin myös hieman erikoisempia.

Helmet pysyvät trendissä mukana

Helmikorut pysyvät edelleen trendeissä mukana ja niitä nähdään paljon niin arjessa, kuin myös muotilavoilla. Helmikorujen myynti ei ole todennäköisesti hidastumassa missään päin maailmaa. Jos et kuitenkaan ole iso helmikorujen fani, mutta haluaisit pysyä trendissä mukana, on esimerkiksi Bottone pastel green pearl sopiva juuri siihen.

Mitä ovat QUDO-korut?

QUDO on saksalainen koruvalmistaja, joka tuottaa tyylikkäitä, ajattomia ja kestäviä koruja jokapäiväiseen elämään. Ne kulkevat trendeissä mukana ja niiden idea on se, että sinun ei tarvitse esimerkiksi ostaa useita korvakoruja, vaan ostat yhdet korvakorut, joihin vaihdat kiviä, kuten itse haluat. Jokaisessa korussa on siis vähintään yksi paikka kivelle ja niitä voi vaihtaa keskenään täysin oman fiiliksen mukaan.

Idea koruissa on se, että voit vaihtaa kiviä asun tai mielialasi mukaan, jolloin ne muuttuvat kokonaan. Kiviä on runsaasti erilaisia ja eri kokoisia, joten saat ne sopimaan aina mihin tahansa asuun ja kokonaisuuteen. Tiesitkö, että myös Hannele Lauri on QUDO-korujen fani? Katso video, jossa Hannele tutustuu koruihin ja opit lisää!

QUDO-koruilla olet siis aina mukana trendissä ja voit pitää juuri niitä kiviä, joiden värit ovat trendivärejä. Toisaalta voit vaihtaa niihin kivet, jotka ovat sinun mielestäsi juuri ne oikeat tähän päivään. Sinisestä maanantaista voikin tehdä kirkkaan keltaisen ja vaaleanpunaisesta ystävänpäivästä voit tehdä mustan! Vaihtoehtoja on lähes loputtomiin – sinä päätät!

You were not leaving your cart just like that, right?

Enter your details below to save your shopping cart for later. And, who knows, maybe we will even send you a sweet discount code :)