Mitä ostaa lahjaksi tyttöystävälle – vinkit koruostoksille

Oli kyseessä sitten ystävänpäivä, syntymäpäivä tai muu tuleva juhlapäivä, moni miehistä haluaa muistaa rakastaan jollain erityisellä lahjalla. Lahja tyttöystävälle ei välttämättä ole pelkästään lahja, vaan se voi merkitä paljon muutakin. Lahjalla voi olla syvällisempi merkitys, kuin ulkopuolinen osaa ajatellakaan.

Lahjan ostamisessa tärkeää olisi huomioida juuri se oma tyttöystävä ja mitä tiedät hänestä. Jos tunnette jo hyvin ja pitkään, niin silloin todennäköisesti valinta on helpompaa kuin silloin, jos ettei oikein vielä tunne. Kummassakin tapauksessa lähdetään kuitenkin liikkeelle siitä, että lahjan tulisi olla miellyttävä ja antaa positiivisen tunteen.

Korut ovat jo pitkään olleet lahja, jota halutaan antaa ja siihen on monta hyvää syytä. Laadukkaat korut ovat kauniita ja niillä voi viestiä omalle tyttöystävälleen paljon. Jos tiedät, että tyttöystäväsi ei pidä koruja paljon, niin silloin se ei välttämättä ole paras vaihtoehto. Samaan aikaan monet naiset kuitenkin pitävät edes jonkinlaisia koruja, jolloin lahjaksi voi ostaa jotain hillitympää.

Olemme listanneet tähän muutamia vinkkejä koruostoksille erityisesti Sparkles.fi-sivustolla. Toivottavasti näillä ideoilla pääset alkuun lahjaostoksillasi!

Hillitty on usein suomalaisnaisille varma valinta

Hillitty koru on usein ajaton ja sopii monenlaisiin asuihin. Hillityksi koruksi voidaan kutsua mitä tahansa koruja, jotka eivät ole turhan isoja, räväköitä tai blingiä. QUDO-korusarja sopii tyyliin kuin tyyliin ja tässä ovat meidän suosikkimme naiselle, joka huolehtii ulkonäöstään, mutta ei halua tai pysty pitämään arjessa näyttäviä koruja.

QUDOn peruskorvakorut pienillä kivillä mahdollistavat tyylikkään, ajattoman ja kauniin lisän jokaiseen päivään. Korvakorujen kiviä voi vaihtaa ja näin nämä klassiset korvakorut pystyy päivittämään aina juuri sopivasti asun tai mielentilan mukaan.

Valitse siis joko hopeiset, kultaiset tai ruusukultaiset korvikset, sekä niihin sopivat kivet. Kivet voisivat olla esimerkiksi tyttöystäväsi lempiväriä, niin silloin koruja on mukava pitää vaikka joka päivä. Kiviä löytyy jokaista mahdollista eri väriä, sinisestä punaiseen. Tutustu kiviin täällä. Huomaathan ostaa kiven myös joko hopeisena, kultaisena tai ruusukultaisena!

Rannekoru on hyvä valinta juhlaan

Rannekoru on helppo lahja, jos tietää, että tyttöystävä pitää koruista ja käyttää niitä. QUDO-rannekorun voi antaa lahjaksi joko niin, että se sopii enemmän arkeen, jolloin sen kivet ovat hieman hillitymmät tai vaihtoehtoisesti ostaa juhlavan rannerenkaan, jonka voisi pukea heti siinä juhlahetkessä, kun lahja annetaan. Voit valita joko kultaisen, ruusukultaisen tai hopeisen rannekorun, johon sopii kaksi kiveä. Juhlavissa kivissä kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota Tondo Deluxe-kiviin. Pidäthän mielessä, että kiven tulisi olla myös joko kultainen, ruusukultainen tai hopeinen, niin se sopii silloin parhaiten rannekoruun.

Tarvitsetko apua sopivan lahjan löytämisessä? Laita viestiä info@sparkles.fi

Miksi ostaa QUDO-koruja?

QUDO-korut ovat laadukkaita, Saksassa tehtyjä koruja, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Ne ovat kauniita ja tyylikkäitä, sekä niissä on erikoisominaisuus – voit vaihtaa korujen kesken kiviä, kuten haluat. Jokaisessa korussa on siis vähintään yksi paikka, johon voit ruuvata kiinni kiviä. Voit vaihtaa kiviä keskenään, tehdä hauskoja sekoituksia ja valita aina juuri asuusi sopivia kiviä. Näin ei tarvitse ostaa monia erilaisia korvakoruja, vaan voit pitää ne suosikkikorvakorusi ja vaihtaa vaikka mielialan mukaan joka päivä. Kiviä on monia vaihtoehtoja eri väreissä ja kokoluokissa, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain. Voit esimerkiksi pukea korvikset aamulla, laittaa töihin hieman hillitymmät korut ja illaksi vaihtaa kivet näyttävämpään.

QUDO-korut ovat hintaansa nähden todella hyvälaatuisia ja niissä on jopa kahden vuoden takuu. Kun pidät koruistasi siis hyvää huolta, ei niille tapahdu mitään ja ne ovat yhtä kirkkaita kuin sinä päivänä, kuin ostit tai sait ne lahjaksi.

Tutustu QUDO-koruihin nyt verkkokaupassamme!

You were not leaving your cart just like that, right?

Enter your details below to save your shopping cart for later. And, who knows, maybe we will even send you a sweet discount code :)