Mitä koruja kannattaa ostaa

Korut kuuluvat monen suomalaisnaisen elämään ja ovat tärkeä osa ulkonäköä, sekä sitä hyvää tunnetta, jonka kauniilla koruilla voi saavuttaa. Niillä pystyy viimeistelemään asukokonaisuuksia, tuomaan esille persoonallisuuksia turvallisesti esimerkiksi työpaikalla ja piristämään päivää, kun sitä piristystä tarvitsee eniten. Korut ovat paljon muutakin kuin vain kauniita helyjä, jotka korostavat vain naisellisuutta.

Me Sparkles.fi:llä uskomme, että korut sopivat jokaiselle – niin miehille, kuin naisillekin. Korujen ei tarvitse olla erityisen naisellisia, vaan naiset voivat pitää juuri sellaisia koruja, kuin itse haluaa. Kuten sanottu, voit tuoda omaa persoonallisuuttasi esille tyylikkäästi koruilla. Korujen ei tarvitse olla näyttäviä, eikä isoja, vaan ne voivat olla juuri niin pieniä, kun itse haluat.

Suosittelemme ostamaan sellaisia koruja, jotka ovat laadukkaita, mutta eivät ylihintaisia. Usein erilaiset designer-korut ovat hinnaltaan kalliita, mutta loppujen lopuksi eivät ole kuitenkaan niin laadukkaita. Suosittelemmekin tarkistamaan aina korussa käytetyn materiaalin. Hyviä materiaaleja ovat tietysti jalometallit, kuten kulta tai hopea, sekä kestävät materiaalit, kuten titaani tai ruostumaton teräs. Näissä koruissa hyvä puoli on se, että niissä ei esimerkiksi ole nikkeliä tai muita allergisoivia tekijöitä. Huomaathan, että jotkut ihmiset voivat olla allergisia myös näille metalleille.

Korua ostaessa voit myös huomioida sen, että korut tulisivat läheltä ja tiedät niiden alkuperän. Usein esimerkiksi Aasiasta voi saada todella edullisesti koruja, mutta et koskaan oikeastaan tiedä, mistä ne ovat tehty ja kuka olisi oikeastaan ne tehnyt. Valitettavasti emme voi aina luottaa kaikkeen siihen, mitä netissä sanotaan. Tästä syystä kannattaa tutustua ensin myyjään: kuka myyjä on, voitko saada heihin tarvittaessa yhteyttä ja miten esimerkiksi palautus onnistuu.

Laatukoruissa on lähes aina jonkinlainen takuu. Korujen valmistajat ovat usein hyvin ylpeitä työstään ja tästä syystä koruille voidaan helpostikin antaa usean vuoden takuu. Mikäli pidät korustasi hyvää huolta, niin silloin mikä tahansa hajoaminen tarkoittaa sitä, että saat uuden tuotteen tilalle. Tutustuthan siis aina korumyyjän tarjoamaan takuuseen ennen, kuin ostat korun.

Yksi tärkeimmistä huomioistamme on se, että osta vain sellaisia koruja, joista itse pidät. Mikäli uskallat jättää noudattamatta kaikkia trendejä ja haluat luoda omaa persoonallista tyyliäsi, usko vahvasti siihen omaan tyyliisi ja mieltymyksiisi. Koruja löytyy moneen lähtöön ja on tärkeää, että pidät juuri sellaisia koruja, joista sinulle tulee hyvä mieli. Korut voivat olla todella olennainen osa asukokonaisuutta, joten olisi sääli, jos ostaisit sellaisia koruja, joista et oikeasti pidä.

Jos tarvitset inspiraatiota koruostoksiisi, tutustu esimerkiksi Sparkles.fi YouTube-tiliimme, jossa voit nähdä erilaisia videoita ja ideoita siihen, millaisia koruja on tarjolla.

Mikä on Sparkles.fi?

Sparkles.fi on verkkokauppa, joka edustaa Suomessa QUDO-koruja. Olemme alun perin virolainen yritys, jonka toiminnassa on mukana niin suomalaisia kuin virolaisiakin. Uskomme siihen, että jokaisen suomalaisen pitäisi uskaltaa käyttää koruja rohkeasti, eikä peitellä korujen tuomaa itsevarmuutta.

QUDO on saksalainen koruvalmistaja, joka tuottaa tyylikkäitä, ajattomia ja kestäviä koruja jokapäiväiseen elämään. Ne kulkevat trendeissä mukana ja niiden idea on se, että sinun ei tarvitse esimerkiksi ostaa useita korvakoruja, vaan ostat yhdet korvakorut, joihin vaihdat kiviä, kuten itse haluat. Jokaisessa korussa on siis vähintään yksi paikka kivelle ja niitä voi vaihtaa keskenään täysin oman fiiliksen mukaan.

Idea koruissa on se, että voit vaihtaa kiviä asun tai mielialasi mukaan, jolloin ne muuttuvat kokonaan. Kiviä on runsaasti erilaisia ja eri kokoisia, joten saat ne sopimaan aina mihin tahansa asuun ja kokonaisuuteen. QUDO-koruilla olet siis mukana trendissä kuin trendissä ja voit pitää sellaisia kiviä, joiden värit ovat trendivärejä tai joista yksinkertaisesti pidät enemmän. Sinisestä maanantaista voikin tehdä esimerkiksi kirkkaan keltaisen! Vaihtoehtoja on lähes loputtomiin – sinä päätät!

You were not leaving your cart just like that, right?

Enter your details below to save your shopping cart for later. And, who knows, maybe we will even send you a sweet discount code :)