10 korulahjaa ystävänpäiväksi

Ystävänpäivä lähestyy taas. Unohda tänä vuonna kukkaset ja karkit, sillä ”timantit ovat naisen paras ystävä”, kuten Marilynkin lauloi. Koru on laadukas ja kestävä sijoitus, jota lahjan vastaanottaja käyttää vielä silloin, kun kukat ovat kuihtuneet ja suklaat on syöty. Alla kymmenen koruideaa, joista löytyy lahja jokaiseen makuun.

1. Keräilyrannekoru

Sterling-hopeasta valmistettu keräilykoru on täydellinen ystävänpäivälahja yhtä lailla ystävälle kuin omalle rakkaalle. Se on persoonallinen ja ajatuksella hankittu koru, josta rakentuu ajan myötä aina vain enemmän kantajansa näköinen. Mikä parasta, voit juhlistaa monia tulevia merkkipaaluja lisäämällä koruun aina uusia palasia. Aloita kokoelma ystävänpäivään sopivalla sydämellä.

 2. Nuolikaulakoru

Jos Amorin nuoli on osunut sinuun, anna sellainen myös rakkaallesi. Paitsi että kyseessä on romanttinen ele, nuolikaulakoru sattuu olemaan juuri nyt todella muodikas.

3. Kuu ja tähdet-kaulakoru

Sinä olet aurinko, vai miten ne laulunsanat menivätkään. Taivaankappaleet ovat kaunis tapa viestittää välittämistä. Räätälöi kaulakorusta entistä romanttisempi kaiverruttamalla tähtiin nimikirjaimenne.

4. Avain sydämeesi

Lukko ja avain-korut ovat niin ikään täynnä kaunista symboliikkaa. Näytä hänelle, että haluat hänen omistavan avaimen sydämeesi.

5. Love-koru

Jos symboliikka ei ole sinun juttusi, mene suoraan sanoihin. Love-tekstillä varustettu koru on selkeä ja mutkaton rakkaudentunnustus, jonka kanssa on vaikea mennä pieleen.

6. Pienet korvakorut

Jos olet epävarma korushoppaaja, pysyttele turvallisilla vesillä. Pienet korvakorut ovat takuuvarma lahjavalinta melkein naiselle kuin naiselle. Valitse klassinen malli tai korvikset, jotka sopivat ystävänpäivän teemaan.

7. Trendikäs koru

Vaikka rakkaasi ei nauttisi imelästä romantiikasta, ei se tarkoita, etteikö hän pitäisi kauniista koruista. Pikainen vilkaisu someen paljastaa, millaiset korut ovat muodissa. Esimerkiksi nimilaatalla varustettu kaulakoru on varmasti hänen mieleensä.

8. Timanttiset nappikorvakorut

Jos kyseessä on todella erityinen ystävänpäivä, sijoita timanttikorvakoruihin. Ne tekevät päivästä vieläkin ikimuistoisemman.

9. Sydän

Okei, sydän saattaa kuulostaa kliseeltä ystävänpäivänä, mutta vain, koska se toimii aina. Hopeinen sydänriipus tai rannekoru on pomminvarma ystävänpäivälahja. Älä sorru krääsämäisiin strassikoruihin, vaan valitse laadukas ja tyyliltään ajaton koru, joka kestää hänellä arkikäytössä.

10. Timanttinen ikuisuussormus

Laadukas sormus on ajattelevainen lahja, vaikka et vielä suunnittelisikaan kihlausta. Ikuisuussormuksessa identtisesti leikatut timantit kiertävät tasaisesti koko sormusta. Se sopii lahjaksi hienostuneelle naiselle, joka suosii arjessakin tyylikkäitä asusteita.

Sormuksen ei tarvitse aina olla myöskään timanttia. Swarovskin kristalleilla somistetut QUDO-vaihtosormukset ovat loistava lahjaidea!

You were not leaving your cart just like that, right?

Enter your details below to save your shopping cart for later. And, who knows, maybe we will even send you a sweet discount code :)