Viisi korua, joihin haluat sijoittaa vuonna 2021

Viime vuosi vietettiin pitkälti kotona, mikä sai alkuun laittautumisen tuntumaan turhanpäiväiseltä. Mitä järkeä on suoristaa hiuksia tai vaivata päätään asusteilla, jos kukaan ei kuitenkaan ole niitä näkemässä? Sitten Zoom tuli kuvioihin, eikä työpäivää saanut enää selättää pelkkien verkkarien voimin. Kun vyötäröstä ylöspäin pukeutumisesta tuli ilmiö, myös näyttävien korujen suosio kasvoi. Kun kollegoiden katse kiinnittyy kaulassasi kauniisti kimaltavaan kaulakoruun, ei kukaan huomaa, että käytät samaa collegepaitaa jo kolmatta päivää putkeen.

Itsekin koteihinsa lukittautuneet korusuunnittelijat haistoivat nopeasti tarpeen koruille, jotka sopivat virtuaaliseen kommunikointiin ja se näkyy vuoden 2021 trendeissä; kevään korut ovat näyttäviä, koristeellisia ja leikkisiäkin. Ne suorastaan vaativat huomiota ja levittävät ympärilleen hyvää mieltä. Harper’s Bazaar listasi viisi korutrendiä, jotka näkyvät tänä keväänä kaikkialla.

1. Charms-korut

Erilaiset riipukset, kolikot ja helyt ovat nyt suosittuja. Teiniaikojen kaveri- ja keräilykorut ovat kuitenkin saaneet huomattavasti aikuisemman ilmeen. Huippusuunnittelijat Versacesta Foundraeen ovat suunnitelleet tänä keväänä huipputyylikkäitä charms-koruja, jotka vetoavat kypsempäänkin makuun. Sitä paitsi, kenelläpä meistä ei olisi juuri nyt käyttöä hyvän onnen amuletille?

Löydä omat charmsit, eli amuletit QUDO-korujen valikoimista!

2. Tulen inspiroimat

Tulielementti on aina ollut vahvasti läsnä mytologiassa. Se symboloi voimaa, itsevarmuutta ja intohimoa, joita me kaikki tänä vuonna tarvitsemme. Onneksi tulen voimaannuttavasta vaikutuksesta voi nyt nauttia asusteiden muodossa. Merkit kuten Ambush ja Fernando Jorge ovat tuoneet liekkien taipuisat muodot ja lämpimät värit koruihinsa. 

3. Vartalon muodot

Korusuunnittelijat juhlistavat nyt arkailematta naisellisia muotoja. Esimerkiksi Chloén Femininities-kaulakorun kullattu naisvartalo ja Danielle Gerberin Boobies-sormus eivät jätä mitään mielikuvituksen varaan. Kuten monet tämän kevään trendeistä, ne vaativat käyttäjältään uskallusta ja röyhkeyttä.

4. Karkkivärit

Mikä piristäisi mieltä paremmin kuin karkkipäivä? Korusuunnittelijat ovat valmistaneet herkulliset luomuksensa sokeria vähäkalorisemmista materiaaleista, mutta varmaa on, että ne herauttavat yhtä lailla veden kielelle. Esimerkiksi Brent Neale on luonut vaaleanpunaisista ​​opaaleista, safiireista ja ametisteista piirroskuvamaisen sieniriipuksen. Bea Bongiascan pastellisävyiset sormukset puolestaan tuovat mieleen huvipuiston lakukojun.

QUDOn sormuksilla luot juuri sellaisia karkkikombinaatioita, kuin itse haluat!

5. Helmet

Helmet tuskin menevät koskaan muodista. Ne ovat kuuluneet kuninkaallisten ja seurapiirin rouvien pukeutumiseen vuosisatoja. Helmet ovat kuitenkin jo aikaa sitten murtautuneet ulos tiukkapipoisesta hienostelusta ja kulkeneet pitkän tien isoäidin lipastosta Madonnan punk-kaudelle ja yhä edelleen Harry Stylesin kaulaan. Tämänvuotiset helmikorut ovat ennen kaikkea koristeellisia. Chanelin muotinäytöksissä nähtiin helmistä, kullasta ja kristalleista valmistettuja rintakoruja, joiden tarkat yksityiskohdat olivat henkeäsalpaavan kauniita. Ana Khourin korvakorut sen sijaan saavat luonnollisen ilmeen helmien epäsäännöllisestä muodosta.

Korvakorut Canino Deluxe 10,5 mm – kulta, 49 € (sis.alv). Osta omasi!

Lähde: Harper’s Bazaar

You were not leaving your cart just like that, right?

Enter your details below to save your shopping cart for later. And, who knows, maybe we will even send you a sweet discount code :)