Katalogi – korut 2024

Syksy-talvi 2024 mallisto ja korukatalogi on täällä! Verkkokaupassa selailun sijaan voit nauttia myös visuaalisesta katalogista, jossa QUDOn korut näyttävät parhaimmat puolensa!

Voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen info@sparkles.fi, jos haluat apua tilauksen tekemisessä.

Nyt koruissa ihaillaan värejä ja kokoa! Kevät-kesä 2024-mallistot tuovat mukanaan uutuuksia Qudo-korujen mallistoon, mutta sieltä löytyvät edelleen ne peruspohjat, joihin koko korusarja perustuu.

Näin Valitset Korut Kevään ja Kesän Juhliin

Kun luonto herää eloon ja päivät pitenevät, kevät ja kesä tuovat tullessaan juhlien ja yhdessäolon ajan. Olipa kyseessä sitten häät, valmistujaiset, puutarhajuhlat tai muut kauden kokoontumiset, oikeanlaiset korut viimeistelevät juhla-asusi täydellisesti. Tässä annamme vinkkejä siihen, kuinka valita korut, jotka sopivat sekä tilaisuuteen että vuodenaikaan.

Mieti Juhlan Luonnetta

Kevään ja kesän juhlat vaihtelevat rennoista kokoontumisista virallisiin tilaisuuksiin. Rennoissa juhlissa, kuten puutarhajuhlissa tai kesäpiknikeillä, voit kallistua boheemin leikkisyyden puoleen, valiten luonnonmateriaaleista valmistettuja koruja tai värikkäitä statement-korvakoruja. Virallisemmissa tilaisuuksissa, kuten häissä tai valmistujaisissa, klassiset ja hienostuneet korut, kuten helmi- tai timanttikorvakorut, luovat tyylikkään ilmeen.

Värien Voima

Keväällä ja kesällä voimme rohkeasti hyödyntää värejä koruvalinnoissamme. Värikkäät korvakorut tai cocktail-sormukset tuovat asuun eloa ja persoonallisuutta. Voit valita koruja, jotka täydentävät asusi sävyjä, tai pukeutua neutraaleihin vaatteisiin ja antaa korujen loistaa asusi keskipisteenä. Esimerkiksi pastellisävyt ovat ihanteellisia kevääseen, kun taas kirkkaat ja mehukkaat värit sopivat täydellisesti kesäjuhliin.

Materiaalit Merkitsevät

Kevään ja kesän koruissa suositaan kevyitä ja ilmavia materiaaleja. Hopea, ohut kulta ja ruusukulta ovat suosittuja vaihtoehtoja, jotka heijastavat kauniisti kevään auringonvaloa. Luonnonmateriaalit, kuten puu, helmiäinen ja kivi, tuovat orgaanista tuntua ja lisäävät asuun luonnonläheisyyttä.

Kerrosta ja Yhdistele

Kerrostaminen on erityisen suosittua kevään ja kesän aikana. Ohuet ketjut ja rannekorut voidaan yhdistellä näyttävästi, luoden moniulotteisen ja mielenkiintoisen lookin. Muista kuitenkin tasapaino: jos valitset näyttävän kaulakorun, pidä muut korut yksinkertaisina.

Oma Tyyli Ensin

Vaikka on hyvä olla tietoinen kauden trendeistä, tärkeintä on pysyä uskollisena omalle tyylillesi. Valitse korut, jotka puhuttelevat sinua ja joissa tunnet olosi mukavaksi. Korut ovat keino ilmaista itseäsi, joten anna niiden kertoa oma tarinasi.

Kevään ja kesän juhlat ovat täydellinen tilaisuus leikitellä ja kokeilla rohkeasti erilaisia koruja. Olipa valintasi minimalistinen tai rohkea, anna korujen heijastaa valoa ja iloa – aivan kuten kausi itsekin. Sparkles.fi:n valikoimasta löydät laajan kirjon koruja, jotka sopivat kaikkiin kevään ja kesän juhliin. Tutustu, inspiroidu ja löydä ne täydelliset korut, jotka tekevät juhlastasi unohtumattoman!

Miten huolehtia koruista?

Qudon korusarjan tuotteilla on 2 vuoden takuu, mutta niiden elinikää voi pidentää vielä entisestään. Lisäksi takuu on voimassa vain, jos koruista on pidetty hyvää huolta.

Hyvä huolenpito koruista varmistaa, että ne kestävät pitkään ja pysyvät hyvässä kunnossa. Tässä on muutamia yleisiä vinkkejä korujen huoltamiseen:

  1. Säilytys: Säilytä koruja erillään toisistaan, jotta ne eivät naarmuta tai vahingoita toisiaan. Voit käyttää erillisiä säilytyslaatikoita, käärittää korut pehmeään kankaaseen tai säilyttää ne alkuperäisessä korurasiallaan.
  2. Puhdistus: Puhdista korut säännöllisesti pehmeällä liinalla tai harjalla. Korujen materiaalit määräävät myös sen, millä niitä voi puhdistaa. Esimerkiksi hopeakoruja voi puhdistaa hopeankiillotusaineella, kun taas kultakoruja voi puhdistaa miedolla saippuavedellä.
  3. Vältä kosteutta: Vältä altistamasta koruja kosteudelle, kuten vedelle tai hikoilulle. Jos koruja ei ole tarkoitettu käytettäväksi vedessä, poista ne ennen suihkua tai uimista.
  4. Vältä kemikaaleja: Vältä kosmetiikkatuotteiden ja muiden kemikaalien käyttöä korujen lähellä. Esimerkiksi hiuslakka, hajuvesi ja pesu erilailla pesuaineilla voivat vaikuttaa korujen elinikään.

You were not leaving your cart just like that, right?

Enter your details below to save your shopping cart for later. And, who knows, maybe we will even send you a sweet discount code :)