Katalogi – korut 2023

Kevät-kesä 2023 mallisto ja korukatalogi on täällä! Verkkokaupassa selailun sijaan voit nauttia myös visuaalisesta katalogista, jossa QUDOn korut näyttävät parhaimmat puolensa!

Voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen info@sparkles.fi, jos haluat apua tilauksen tekemisessä.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Nyt koruissa ihaillaan värejä ja kokoa! Kevät ja kesä 2023 tuovat mukanaan uutuuksia Qudo-korujen mallistoon, mutta sieltä löytyvät edelleen ne peruspohjat, joihin koko korusarja perustuu.

Näin valitset korut kesäjuhliin

Kesäjuhliin sopivien korujen valintaan vaikuttaa moni tekijä, kuten juhlan teema, pukeutumiskoodi ja juhlan luonne. Kuitenkin yleisesti ottaen, tässä on muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua valitsemaan sopivat asusteet kesäjuhlaan:

  1. Pukeutumiskoodi: Aloita tarkastelemalla pukeutumiskoodia. Jos kyseessä on rennompi juhla, kuten rantajuhlat tai puutarhajuhlat, voit valita kevyemmät ja rennommat korut. Jos kyseessä on muodollisempi tilaisuus, kuten häät tai cocktail-tilaisuus, valitse koruja, jotka ovat hienostuneempia ja huomiota herättäviä.
  2. Värivalinta: Valitse korut, jotka sopivat vaatteisiisi ja yleiseen väriskaalaan. Kullan ja hopean sävyt sopivat yleensä kaikkien värien kanssa, mutta värien yhdistäminen vaatii harkintaa.
  3. Yksinkertaisuus: Kesäjuhlat ovat yleensä kevyitä ja rennompia, joten valitse yksinkertaisia ​​koruja, jotka eivät ole liian raskaita tai vaikeasti hallittavia. Pienet korvakorut, helminauhat tai yksinkertainen rannekoru ovat hyvä valinta.
  4. Käyttötarkoitus: Harkitse, mitä aiot tehdä juhlassa. Jos tanssit paljon, valitse korut, jotka eivät häiritse liikkumistasi. Jos juhlaan kuuluu paljon istumista tai ruokailua, valitse korut, jotka eivät häiritse aterioimista.
  5. Oma tyyli: Tärkein asia on kuitenkin oma tyyli. Valitse koruja, jotka tuntuvat omilta ja joista pidät. Korut ovat loistava tapa tuoda omaa persoonallisuutta esiin ja juhlistaa kesää.

Miten huolehtia koruista?

Qudon korusarjan tuotteilla on 2 vuoden takuu, mutta niiden elinikää voi pidentää vielä entisestään. Lisäksi takuu on voimassa vain, jos koruista on pidetty hyvää huolta.

Hyvä huolenpito koruista varmistaa, että ne kestävät pitkään ja pysyvät hyvässä kunnossa. Tässä on muutamia yleisiä vinkkejä korujen huoltamiseen:

  1. Säilytys: Säilytä koruja erillään toisistaan, jotta ne eivät naarmuta tai vahingoita toisiaan. Voit käyttää erillisiä säilytyslaatikoita, käärittää korut pehmeään kankaaseen tai säilyttää ne alkuperäisessä korurasiallaan.
  2. Puhdistus: Puhdista korut säännöllisesti pehmeällä liinalla tai harjalla. Korujen materiaalit määräävät myös sen, millä niitä voi puhdistaa. Esimerkiksi hopeakoruja voi puhdistaa hopeankiillotusaineella, kun taas kultakoruja voi puhdistaa miedolla saippuavedellä.
  3. Vältä kosteutta: Vältä altistamasta koruja kosteudelle, kuten vedelle tai hikoilulle. Jos koruja ei ole tarkoitettu käytettäväksi vedessä, poista ne ennen suihkua tai uimista.
  4. Vältä kemikaaleja: Vältä kosmetiikkatuotteiden ja muiden kemikaalien käyttöä korujen lähellä. Esimerkiksi hiuslakka, hajuvesi ja pesu erilailla pesuaineilla voivat vaikuttaa korujen elinikään.

You were not leaving your cart just like that, right?

Enter your details below to save your shopping cart for later. And, who knows, maybe we will even send you a sweet discount code :)