Katalogi – korut 2023

Syksy-talvi 2023 mallisto ja korukatalogi on täällä! Verkkokaupassa selailun sijaan voit nauttia myös visuaalisesta katalogista, jossa QUDOn korut näyttävät parhaimmat puolensa!

Voit laittaa meille sähköpostia osoitteeseen info@sparkles.fi, jos haluat apua tilauksen tekemisessä.

Nyt koruissa ihaillaan värejä ja kokoa! Syksy ja talvi 2023 tuovat mukanaan uutuuksia Qudo-korujen mallistoon, mutta sieltä löytyvät edelleen ne peruspohjat, joihin koko korusarja perustuu.

Näin valitset korut syksyn ja talven juhliin

Syksy ja talvi ovat juhlien sesonkiaikaa, ja koruilla voit täydentää juhlavaa asuasi sekä tuoda esiin persoonallisuuttasi. Oikein valitut korut voivat tehdä asusta unohtumattoman ja heijastaa kylmien kuukausien tunnelmaa. Tässä artikkelissa jaamme vinkkejä siitä, miten valita täydelliset korut syksyisiin ja talvisiin juhliin.

1. Huomioi Asun Väri

Ensimmäinen askel korujen valinnassa juhla-asun kanssa on ottaa huomioon asun värit. Syksyllä ja talvella näemme usein tummia ja syviä sävyjä kuten burgundia, tummaa sinistä, purppuraa ja metsänvihreää. Valitse korut, jotka täydentävät asun väriä. Esimerkiksi, jos sinulla on tummansininen mekko, valkoiset helmet voivat tuoda kontrastia ja hienostuneisuutta.

2. Kiinnitä Huomiota Materiaaleihin

Korujen materiaalit voivat olla tärkeitä syksyisissä ja talvisissa juhlissa. Tummat metallit, kuten hopea ja kulta, sopivat hyvin vuodenaikaan. Myös korut, joissa on jalokiviä tai kristalleja, voivat tuoda kimallusta ja hehkua pimeisiin iltoihin. Erityisesti vuodenaikaan sopivat materiaalit, kuten helmikorut ja smaragdit.

3. Sesonki- ja Teema-Aiheet

Syksy ja talvi tarjoavat monia mahdollisuuksia korujen valinnassa sesonki- ja teema-aiheiden perusteella. Esimerkiksi, voit valita lehtikuvioisia koruja syksyn lehtien putoamisen kunniaksi tai lumikiteitä ja joulupallon muotoisia koruja talvijuhliin. Nämä pienet yksityiskohdat voivat tehdä koruista erityisen huomionarvoisia.

4. Tärkeät Statement-Korut

Juhlissa ei ole sääntöä, että voit käyttää vain yhtä statement-korua kerrallaan. Rohkeat korvakorut, jotka roikkuvat harteillasi tai näyttävät kaulakorut, voivat olla upea tapa tuoda dramaattisuutta asuusi. Muista kuitenkin pitää muut korut yksinkertaisina, jotta pääkoru pääsee loistamaan.

5. Mieti Juhlan Luonnetta

Kun valitset koruja juhliin, ota huomioon juhlan luonne. Onko kyseessä perhejuhla, yrityksen pikkujoulu tai muotinäytös? Juhlan tyyli voi vaikuttaa korujen valintaan. Perhejuhlissa voit suosia perinteisempiä koruja, kun taas muotinäytöksessä voit uskaltaa kokeilla rohkeampia ja trendikkäitä koruja.

6. Oma Tyyli ja Mukavuus

Lopuksi, tärkeintä on aina oman tyylin ja mukavuuden kunnioittaminen. Valitse korut, jotka tuntuvat sinulle luontevilta ja jotka kertovat omaa tarinaasi. Korut voivat olla henkilökohtainen ilmaisu ja tapa näyttää persoonallisuutesi.

Syksy ja talvi tarjoavat upeita mahdollisuuksia kimaltaviin ja dramaattisiin koruihin. Kun otat huomioon asusi värit, materiaalit, sesonki- ja teema-aiheet sekä juhlan luonteen, voit valita täydelliset korut, jotka viimeistelevät juhla-asusi ja tuovat esiin oman ainutlaatuisen tyyliisi. Juhlithan syksyä ja talvea täydellisillä koruilla!

Miten huolehtia koruista?

Qudon korusarjan tuotteilla on 2 vuoden takuu, mutta niiden elinikää voi pidentää vielä entisestään. Lisäksi takuu on voimassa vain, jos koruista on pidetty hyvää huolta.

Hyvä huolenpito koruista varmistaa, että ne kestävät pitkään ja pysyvät hyvässä kunnossa. Tässä on muutamia yleisiä vinkkejä korujen huoltamiseen:

  1. Säilytys: Säilytä koruja erillään toisistaan, jotta ne eivät naarmuta tai vahingoita toisiaan. Voit käyttää erillisiä säilytyslaatikoita, käärittää korut pehmeään kankaaseen tai säilyttää ne alkuperäisessä korurasiallaan.
  2. Puhdistus: Puhdista korut säännöllisesti pehmeällä liinalla tai harjalla. Korujen materiaalit määräävät myös sen, millä niitä voi puhdistaa. Esimerkiksi hopeakoruja voi puhdistaa hopeankiillotusaineella, kun taas kultakoruja voi puhdistaa miedolla saippuavedellä.
  3. Vältä kosteutta: Vältä altistamasta koruja kosteudelle, kuten vedelle tai hikoilulle. Jos koruja ei ole tarkoitettu käytettäväksi vedessä, poista ne ennen suihkua tai uimista.
  4. Vältä kemikaaleja: Vältä kosmetiikkatuotteiden ja muiden kemikaalien käyttöä korujen lähellä. Esimerkiksi hiuslakka, hajuvesi ja pesu erilailla pesuaineilla voivat vaikuttaa korujen elinikään.

You were not leaving your cart just like that, right?

Enter your details below to save your shopping cart for later. And, who knows, maybe we will even send you a sweet discount code :)