Liity Sparkles.fi - sisäpiiriin!

Haluaisitko olla ensimmäisten joukossa kuulemassa uusimmista trendeistä, eksklusiivisista tarjouksista ja tuoreimmista korulöydöistämme? Liity nyt Sparkles.fi:n postituslistalle, ja saat kaiken tämän suoraan sähköpostiisi!

Miksi Liittyä?

    • Ennakkoilmoitukset Uutuuksista: Saat tietoa uusista tuotteistamme ennen muita. Olipa kyseessä rajoitettu erä, uusi mallisto tai kausittaiset suosikit, olet aina askeleen edellä muotimaailmassa.

    • Eksklusiiviset Tarjoukset ja Alennukset: Pääset nauttimaan erikoistarjouksista ja alennuksista, jotka ovat saatavilla vain postituslistamme jäsenille. Tämä tarkoittaa, että voit säästää suosikkikoruissasi samalla, kun pysyt trendien aallonharjalla.

    • Inspiroidu ja Pysy Ajan Tasalla: Lähetämme sinulle säännöllisesti kuratoitua sisältöä, jossa jaamme vinkkejä, trendejä ja inspiraatiota korujen maailmasta. Tämä ei ole vain uutiskirje – se on aarreaitta jokaiselle korujen ystävälle!

Liittyminen on helppoa eikä maksa mitään!

Anna vain sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja klikkaa “Liity nyt”. Näin pääset osaksi eksklusiivista yhteisöämme, jossa jaamme intohimomme kauniisiin koruihin ja ajattomaan tyyliin.

Älä jää paitsi tästä upeasta mahdollisuudesta – liity Sparkles.fi postituslistalle tänään ja aloita matkasi kohti upeampia koruelämyksiä!

Liittymällä postituslistallemme hyväksyt tietosuojaselosteemme. Lyhyesti: kunnioitamme henkilötietojasi, emme jaa niitä ulkopuolisille ja laitamme mielestämme vain oikeasti arvokasta tietoa sinulle.

* indicates required

Intuit Mailchimp

You were not leaving your cart just like that, right?

Enter your details below to save your shopping cart for later. And, who knows, maybe we will even send you a sweet discount code :)