Maksutavat

Sparkles.fin nettikaupassa voi maksaa suosituimmilla pankki- ja luottokorteilla Stripen tai PayPalin kautta tai verkkopankkimaksuna Maksekeskus AS-palveluntarjoajan kautta. Kaupassamme voi maksaa euroilla.

PANKKI- TAI LUOTTOKORTTI

Sparkles.fi hyväksyy Visan (Verified by Visa) ja Mastercardin (Securecode) luottokortit, sekä muut suosituimmat luottokortit. Luottokortilla maksaminen tapahtuu Stripen, Maksekeskus AS:n tai PayPalin kautta ja maksun suorittamiseksi tulee vain syöttää luottokortin tiedot. Maksu tapahtuu luotettavasti ulkoisella alustalla. Sparkles.fi ei kerää asiakkaan maksutietoja, vaan ne käsitellään aina tapauskohtaisesti maksupalveluntarjoajan alustan kautta. Sopimus astuu voimaan, kun maksu on maksettu Sparkles.fi verkkokaupan tilille.

Sparkles.fi:ssä voi maksaa myös:

  • Suomen pankkimaksuilla: Aktia, Ålandsbanken, Danske, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästopankki, Pohjola, POP Pankki, S-Pankki, Säästopankki

Huomaathan, että maksun jälkeen siirry takaisin painamalla “Siirry takaisin myyjän sivulle”.

Verkkokaupan omistaja vastaa henkilötietojen oikeanlaisesta käsittelystä ja ilmoittaa tarvittavat tiedot maksupalveluntarjoajalle (Maksekeskus AS, Stripe, PayPal).


Mikäli tilattua tuotetta ei ole mahdollista toimittaa, ostajalle ilmoitetaan mahdollisimman nopeasti ja raha palautetaan välittömästi, mutta viimeistään 14 päivän kuluessa ilmoituksen tekemisestä.

ALENNUSKOODI

Alennuksen saamiseksi syötä ostoskorissa kohtaan ”Alennuskoodi” oma henkilökohtainen koodisi ja klikkaa kohtaa ”Käytä”.

TUOTTEIDEN MAKSAMINEN

Tilauksen esittämisen jälkeen pysyt kaupassa, mutta maksunvälittäjänä toimii Stripe, Maksekeskus AS tai PayPal. Kaikki luottokorttitietosi jäävät Stripen tai PayPalin järjestelmään eikä niitä välitetä kauppiaalle. Luottokorttitietojen kysymiseen käytetään SSL -protokollaa, MasterCard SecureCodea ja Verified by Visaa.

  1. Syötä nimesi, luottokorttisi numero, voimassaoloaika ja CVV (Card Verification Value).
  2. Maksun aikana sinulle saatetaan kuvata kansainvälisten Internet-ostojen turvajärjestelmän kautta henkilökohtainen tervehdysviesti ja sinun tulee syöttää salasana. Sinun tulisi jokaista ostosta tehdessäsi tarkistaa, että henkilökohtainen tervehdysviestisi on sama, kuin minkä olet syöttänyt. Jos tervehdysviesti on väärä, älä syötä salasanaasi!
  3. Sinulle kuvataan vastaus maksun onnistumisesta tai epäonnistumisesta. Kun olet vahvistanut maksun, kauppias saa ilmoituksen maksusta. Jos maksu onnistuu, varataan vastaava summa kortiltasi.
  4. Sinut suunnataan takaisin Sparkles.fin sivustolle, jossa voit nähdä esittämäsi tilauksen laskun.

Kun maksu on onnistunut, varataan vastaava summa luottokortiltasi heti, tilauksesi tulee järjestelmäämme ja sitä aletaan käsitellä.

You were not leaving your cart just like that, right?

Enter your details below to save your shopping cart for later. And, who knows, maybe we will even send you a sweet discount code :)