Korvakorut “Perosa” – kulta

36,0042,00 sis. alv 22%

Perosa-korvakoruissa saat valita itse renkaan koon ja siihen sopivan riipuksen. Voit käyttää korvakoruja myös ilman riipuksia.

  • Valittavissa oleva rengaskoko: Voit valita renkaan koon eri vaihtoehdoista, joka sopii täydellisesti omaan tyyliisi ja mukavuuteesi. Olitpa sitten suurten ja näyttävien korvakorujen ystävä tai pienemmän ja hienostuneen ilmeen kannattaja, Perosa-korvakorut sopivat juuri sinulle.
  • Valittavissa oleva riipus: Korvakorujen täydentämiseksi voit valita sopivan riipuksen. Riipuksilla voit viimeistellä korut haluamaasi tyyliin ja luoda ainutlaatuisen ilmeen.

Perosa-korvakorut ovat täydellinen valinta niille, jotka arvostavat monipuolisuutta ja haluavat koruja, jotka heijastavat heidän omaa ainutlaatuista tyyliään. Olitpa sitten menossa juhlaan, työpäivään tai rentoutumaan ystävien kanssa, nämä korvakorut ovat monikäyttöiset ja sopivat moneen eri tilanteeseen.

Creole for Charms-korvarenkaissa saat valita sopivan koon eri vaihtoehdosta. Muista ostaa myös mieluiset riipukset! Charms-riipuksilla viimeistelet korut haluaamasi tyyliin sopivaksi.

Valitse sinulle sopivin maksutapa

Erilaisia värejä ja kiviä yhdistelemällä sinulla on mahdollisuus luoda helposti oma tyylisi.

  • Kirkkaaksi kiillotettu ruostumaton teräs.
  • Saat tilauksesi lahjarasiaan pakattuna.
  • Korvakorun halkaisija: 22 mm
  • Korvakorun paksuus: 2 mm
  • Korvakoruissa ei ole vaihtokiville kiinnityskohtaa.

Muista tilata näiden korvakorujen kanssa myös Charms-riipus!

Halkaisija

15 mm, 22 mm, 25 mm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Korvakorut “Perosa” – kulta”

You were not leaving your cart just like that, right?

Enter your details below to save your shopping cart for later. And, who knows, maybe we will even send you a sweet discount code :)

Korvakorut “Perosa” – kulta
36,0042,00 sis. alv 22%Valitse vaihtoehdoista