Korutrendit syksy-talvi 2023: Yksilöllisyyttä ja Ekstravaganssia

Korumuoti on aina ollut monipuolinen ja jatkuvassa muutoksessa, ja vuosi 2023 ei ole poikkeus. Tämän syksyn ja talven korutrendit tuovat esiin persoonallisuutta ja ekstravaganssia sekä yhdistelevät perinteitä ja nykyaikaa. Pohjimmiltaan, koruilla ei vain täydennetä asuja, vaan ne ovat osa ilmeen itseisarvoa. Tässä artikkelissa tarkastellaan vuoden 2023 korutrendejä ja mitä ne merkitsevät muotimaailmassa.

1. Persoonallisuus Pronssissa: Korvarenkaat, Kaulakorut ja Rintakorut

Korvakorut, kaulakorut ja rintakorut ovat tärkeitä koruvalintoja tänä vuonna. Mikä tekee näistä koruista erityisiä vuonna 2023, on niiden persoonallisuus. Suuret, rohkeat ja omaperäiset muodot ovat in. Pronssi ja muut metallit saavat uutta eloa ainutlaatuisissa korumuodoissa. Valitse korut, jotka kertovat tarinaa ja heijastavat omaa ainutlaatuista tyyliäsi.

2. Kanna Ylepästi Isoäidin Rintaneuloja

Yksi yllättävä mutta ihastuttava trendi on isoäidin rintaneulat. Nämä perinteiset korut saavat uuden elämän, kun ne yhdistyvät moderneihin asuihin. Isoäidin rintaneuloissa on historian paino ja tarinat, ja ne ovat nyt muodissa nuorempien sukupolvien keskuudessa. Olkoon se perintö tai kierrätetty aarre, isoäidin rintaneula voi tuoda uniikin lisän asuusi.

3. Maailman Paino: Korvakorut, Jotka Häikäisevät

Korvakorut ovat korumodin ehdoton ykkönen vuonna 2023. Erityisesti “Maailman Paino” -korvakorut ovat valtavirran ilmiö. Nämä suuret, raskaat ja dramaattiset korvakorut ovat rohkea tapa ilmaista itseään ja erottua joukosta. Ne voivat olla värikkäitä ja erottuvia tai hillittyjä ja klassisia, mutta niiden tarkoitus on tehdä vaikutus.

4. Käsivarren Korut Kuin Kleopatralla

Käsivarren korut, kuten antiikin Egyptin kuningattaren Kleopatran aikaan, ovat palaamassa muotiin. Nämä upeat hihakorut ja rannekorut ovat dramaattisia ja antavat voimakkaan, historiallisen tunteen asuillesi. Ne voivat olla yksityiskohtaisia metallitöitä tai koristeltuja jalokivillä, mutta ne ovat varmasti huomionarvoisia.

5. Ekstravaganssi ja Huumori: Korut, Jotka Huvittavat

Yksi vuoden 2023 korutrendien keskeisiä teemoja on ekstravaganssi ja huumori. Korut ovat suuria, liioiteltuja ja paikoitellen humoristisia. Ne lisäävät “pizzazzia” ja nautintoa pukeutumiseen. Tämä trendi kannustaa meitä olemaan rohkeampia koruvalinnoissamme ja näkemään korut myös ilon ja huvituksen välineinä.

Vuosi 2023 näyttää tuovan korumaailmaan uutta energiaa ja rohkeutta. Korut eivät enää vain täydennä asua, vaan ne ovat osa itseilmaisua ja persoonallisuutta. Olipa kyseessä sitten suuret korvakorut, isoäidin rintaneulat tai dramaattiset käsivarren korut, korut ovat keskeinen osa vuoden 2023 muotia. Muista valita korut, jotka kertovat oman tarinasi ja tuovat hymyn huulille – sillä juuri tätä vuoden 2023 korutrendit ovat: yksilöllisiä, ekstravagantteja ja hauskoja.

Qudon vaihtokoruissa trendit näyttävät samalta: värikkyyttä, rohkeutta ja säihkettä. Erityisesti mallistoissa näkee nyt monivärisiä yhdistelmiä, tummia ja syviä värejä, sekä vivahteita pronssiin ja tummiin syksyn väreihin.

Tutustu Qudon syys-talvi 2023 katalogiin ja kerää vinkit talteen!

Lähde: Harper’s Bazaar

You were not leaving your cart just like that, right?

Enter your details below to save your shopping cart for later. And, who knows, maybe we will even send you a sweet discount code :)