Mitä ovat QUDO korut

_MG_4429
Q_2023_08_07
Q_2023_07_06

QUDO on perustettu vuonna 2009. Mallisto yhdistää ajattoman tyylikkyyden ja tarkkaan valikoidut materiaalit mitä kauneimmalla tavalla. 

Qudo on saksalainen korubrändi, joka tunnetaan laadukkaista ja tyylikkäistä koruistaan. Brändi on saavuttanut suosiota ympäri maailmaa ainutlaatuisilla koruillaan ja monipuolisilla muokkausmahdollisuuksillaan.

Valikoimaan kuuluu sormuksia, korvakoruja, kaulakoruja ja rannekoruja. QUDO-merkki on otettu positiivisesti vastaan, mikä innosti vuonna 2014 luomaan QUDO KELLOT. Monet tuotteista valmistetaan käsin Hannoverissa. Huolellisen työn ansiosta syntyy erittäin laadukkaita koruja. QUDO korut ja QUDO kellot sopivat täydellisesti yhteen. Voit löytää loputtomasti uusia mahdollisuuksia.  

Tuotteet valmistetaan käsin kiinnittämälla yksityiskohtiin paljon huomiota  – jokainen koru on ainutkertainen! 

QUDO-koruja myydään yli 40 maassa ympäri maailmaa. 

QUDO-vaihtokorujen käyttö on helppoa

Ryhdy suunnittelijaksi ja luo omat korusi makuusi ja asuusi sopiviksi. Kiviä on saatavilla yli 44 erilaista väriä ja kokoa, jotka kaikki sopivat yhteen QUDOn sormuspohjien, rannerenkaiden, kaulakorujen, nahkaisten rannekorujen ja korvakorujen kanssa. Uuden tyylin voit luoda nopeasti ja yksinkertaisesti vain kiviä vaihtamalla. Käden käänteessä saat lisättyä VAU-efektiä! Tuotteet ovat kirkkaaksi kiillotettua ruostumatonta terästä, jonka pinnalla on metallinen ionipäällyste. Yhdistelmiin lisätään parhaita tietämiämme materiaaleja – muun muassa Swarovski-kristalleja, italialaista nappanahkaa ja tšekkiläisiä kristalleja.

Lisää tietoa materiaaleista, joista koruja valmistetaan:

Swarovski-kristallit

Monia palkintoja voittaneet Swarovski-kristallit ovat maailmankuuluja. Suurin osa Qudon korujen kivistä on Swarovski-kristallia. Käytämme Swarovskia, koska se vaan on maailman paras. 

Nappanahat

Nappanahat ovat pehmeitä ja upean värisiä. Kaikki Qudo-malliston nahkatuotteet ovat hienolaatuista italialaista nappanahkaa. Käytämme niitä, koska ne ovat parasta mitä saatavilla on.

14 K kullattu ionipäällystys

Ionipäällystys on kova ja kirkas. Tukimetallina käytetään kirkkaaksi kiillotettua ja kultaa paljon vahvempaa ruostumatonta terästä. Koru on laadukas ja kaunis, mutta ei maksa liikaa –  siis järkevä vaihtoehto muotikorujen ystävälle. 

Tšekkiläiset kristallit

Keskiajalta lähtien Böömissä valmistetut tšekkiläiset kristallit ovat olleet vuosisatojen ajan muotitietoisten suosiossa. Edelleenkin  tšekkiläiset kristallit häikäisevät kauneudellaan.

Vinkkejä vaihdettavien korujen käyttöön

Miten pidät korut kirkkaina ja kauniina:

  • Korut on parasta säilyttää alkuperäisessä pakkauksessa, pehmustetussa pussissa tai keräililyrasiassa.
  • On tärkeää välttää kosketusta kovien ja terävien esineiden kanssa. Kuten kaikki muutkin korut, myös nämä korut on parasta laittaa päälle pukeutumisen jälkeen ja myös ottaa pois ennen riisuutumista. Näin estetään korujen vaatteisiin tarttumista  ja muuta vahinkoa.
  • Riisu kaikki korut ennen urheilua ja uintia.
  • Hajuvedet, hiuslakka, rasvat, saippuat, voiteet, lääkkeet jne. voivat vaikuttaa ihon pH-arvoon ja siten värjätä koruja.

Käytä ylpeänä, keräile intohimoisesti ja näytä upealta joka päivä!

You were not leaving your cart just like that, right?

Enter your details below to save your shopping cart for later. And, who knows, maybe we will even send you a sweet discount code :)