QUDO starttipaketti

Aloita QUDO-keräily ja yllätä itsesi!

Starttipaketilla alkuun

Mikäli QUDOt eivät ole sinulle tuttuja, etkä ole oikein varma, miten aloittaa, kannattaa kokeilla starttipakettia! Saat itsellesi hopeisen, kultaisen tai ruusukultaisen valmiin setin, jossa pääset kokeilemaan kivien vaihtamisen iloja.

Voit myös tutustua tarkemmin, mitä QUDOt tarkalleen ottaen ovat.

Saat mukaasi korun

Sekä siihen sopivat kivat

ja ohjeet, sekä lisätiedot

Starttipaketin tilaamisessa maksat vain tuotteista ja toimituskin on ilmainen! Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun pian yhteydessä ja selvitämme tarkemmin, millainen starttipaketti sinulle sopii.

Jokainen starttipaketti räätälöidään tilaajan mukaan niin, että siitä olisi mahdollisimman paljon iloa. 

Lisätiedot valmisseteistä:

  • Valmiiseen kaulakorusettiin kuuluu lyhyt Basic-kaulakoru, joko horizontal tai vertical. Siihen lisätään yksi Sesto-kivi valitsemasi värimaailman mukaan.
  • Valmiissa sormuskombossa on kolme sormusta: kaksi basic small ja yksi Veroli. Settiin lisätään yksi Bottone 5mm kivi, yksi Sesto 10mm kivi ja yksi Bottone 10mm valitsemasi värimaailman mukaan.
  • Valmiiseen korvakorusettiin kuuluu basic earrings-korvakorut, sekä kaksi Bottone 10mm kiveä valitsemasi värimaailman mukaan.
  • Valmiiseen rannekorusettiin kuuluu yksi basic bangle, sekä kaksi Sesto 10mm kiveä valitsemasi värimaailman mukaan.

You were not leaving your cart just like that, right?

Enter your details below to save your shopping cart for later. And, who knows, maybe we will even send you a sweet discount code :)