Ankkuriketju – kulta

17,5022,00 sis. alv 22%

Ankkuriketjuihin voidaan lisätä amuletti, jossa voit vaihtaa kiviä mielesi mukaan tai riipus. Voit käyttää niitä myös ilman amulettia tai riipusta.

Ankkuriketju on klassinen ja monipuolinen koruosuus, joka lisää tyylikkyyttä ja voimaa jokaiseen asuun. Tämä ketjutyyli on saanut inspiraationsa merestä ja purjehduksesta, ja se tunnetaan vahvuudestaan ja kestävyydestään.

  • Klassinen tyyli: Ankkuriketju on aina muodissa. Sen yksinkertainen, mutta vaikuttava muotoilu tekee siitä täydellisen lisäyksen niin arkipukeutumiseen kuin juhlavampiin tilaisuuksiin.
  • Kestävä materiaalit: Valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, ankkuriketju säilyttää kiiltonsa vuodesta toiseen.
  • Kokovaihtoehdot: Voit valita eri pituuksia sekä värin – kullan, hopean tai ruusukullan.
  • Helppo huoltaa: Ankkuriketju on helppo pitää puhtaana ja kiiltävänä. Puhdista se säännöllisesti pehmeällä liinalla säilyttääksesi sen uudenveroisena.

Ankkuriketju on symboli vahvuudesta ja kestävyydestä, ja se sopii täydellisesti niille, jotka arvostavat ajatonta ja yksinkertaista muotoilua. Olitpa sitten valmistautumassa seikkailuun merellä tai etsimässä tyylikästä lisäystä päivittäiseen tyyliisi, ankkuriketju on aina oikea valinta.

Valitse sopiva pituus:

Valitse sinulle sopivin maksutapa

Kaulakorumme ovat kirkkaaksi kiillotettua ruostumatonta terästä. Ankkuriketju on klassinen valinta ja on täydellinen peruste kaikille amuleteille. Lisäksi voit kiinnityspalan avulla lisätä niihin minkä tahansa riipuksen.

Saat tilauksesi lahjarasiaan pakattuna ja toimitamme sen mielellämme myös suoraan saajalle tervehdyksen kera. Voit valita toimitusosoitteen erikseen kassalla.

Pituus

45 cm, 60 cm, 75 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ankkuriketju – kulta”

You were not leaving your cart just like that, right?

Enter your details below to save your shopping cart for later. And, who knows, maybe we will even send you a sweet discount code :)

Ankkuriketju – kulta
17,5022,00 sis. alv 22%Valitse vaihtoehdoista