Korutrendit, jotka Zoom nosti suosioon

Vyötäröstä ylöspäin pukeutuminen on nyt ihan oikea ilmiö. Kun työt ja koulu siirtyivät verkkoon, alettiin ulkonäössä panostaa ainoastaan videopuhelussa näkyviin kehonosiin. Vaatetuksessa tämä ilmeni käytännössä verkkarien ja siistin kauluspaidan kaltaisina yhdistelminä. Eikä aikaakaan, kun Zoom-villitys alkoi näkyä myös korumuodissa. Fyysisen etäisyyden aikakaudella entistä kookkammat ja silmäänpistävämmät helyt ovat korvanneet huomaamattomammat edeltäjänsä.

Evening Standard listasi kuusi korutrendiä, jotka nousivat pinnalle videopuheluiden ansiosta.

Yksi korvakoru

Suuret korvakorut näkyvät läppärin kamerassa ja tuovat oloasuunkin silauksen glamouria. Epäsymmetrisyys on nyt pinnalla korumuodissa ja JW Andersonin sekä Oscar de la Rentan kaltaiset suunnittelijat ovat innostuneet erityisesti yhden korviksen trendistä.

Valitse rohkea ja veistoksellinen koru, sillä sen on tehtävä vaikutus kahden edestä. Mikä tärkeintä, valinnan tulee näyttää tarkoituksenmukaiselta, jotta yleisölle käy selväksi, ettet ole vahingossa unohtanut toista korvista yöpöydälle.

Suuret nappikorvakorut

80-luvulla hallittiin näyttävät asusteet. Muistelepa vaikka Dynastia-saippuasarjan korumuotia. Viime aikoina muotinäytöksissä on jälleen nähty valtavan kokoisia nappikorvakoruja, jotka huokuvat kasarinostalgiaa. Esimerkiksi Versacen kuuluisat, kultaiset nappikorvikset ovat tehneet paluun muodin huipulle.

Täydellisen kasari-ilmeen saat yhdistämällä korvakorut ylisuuren bleiserin pariksi.

Ylisuuret helmet

Helmet ovat jälleen löytäneet tiensä muotitietoisten korulaatikkoon. Helmet ovat olleet kuluneen vuoden aikana vahvasti esillä sekä pukeutumisessa että asusteissa. Helmillä ei nyt tavoitella klassista tyyliä, vaan runsaat ja rohkeat siluetit ovat päivän sana. Kuten suunnittelija Simone Rochan tuoreimmat mallistot todistavat, helmikorut eivät nyt yksinkertaisesti voi olla liian suuria.

Rohkeat värit

Jos hopea- ja kultakourut tuntuvat tylsiltä, ei hätää. Oli kyse sitten värikkäistä syntymäkivistä, lasihelmistä, tai surffihenkisistä punoskoruista, väreillä saa nyt leikitellä rohkeasti. Materiaaleissakaan ei tarvitse tyytyä jalometalleihin. Akryyli, lasi, marmori ja luonnonkivi tuovat koruihin uutta jännitystä.

Paksuakin paksummat ketjut

Zoomin aikakaudella naiselliset riipukset ovat saaneet väistyä paksujen ketjujen tieltä. Naisten muoti lainaa nyt miesten korujen siluetista, eikä villitys näytä hiipumisen merkkejä, päin vastoin. Suunnittelijat, kuten Brandon Maxwell ja Zimmerman ovat tuoneet catwalkeille suorastaan koomisen ylimitoitettuja kaulaketjuja. Käytitpä ketjuja kaulassa tai ranteessa, avainsana on nyt ”supersize”.

Rintakukan inspiroima

Tiedäthän sulhasten rintakukat? Tai rannekukakset, joita tytöt käyttävät amerikkalaisisleffojen koulutanssiaisissa? Suunnittelijat Victoria Beckhamista ja Louis Vuittoniin ovat ammentaneet koruihinsa innoitusta juhlavista kukka-asusteista. Valtavat tekokukat kuuluvat nyt Zoom-univormuun joko pantamaisen kaulakorun tai rintakorun muodossa.

You were not leaving your cart just like that, right?

Enter your details below to save your shopping cart for later. And, who knows, maybe we will even send you a sweet discount code :)